Про необхідність екологічної спеціалізації в органах поліції - V. I. Chechersky (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2025)
У науковій публікації досліджується проблематика доцільності впровадження екологічної спеціалізації в органах поліції.