ҚАЗАҚСТАНДЫҚ АДАМ ҚҰҚЫҚТАРЫ ЖӨНІНДЕГІ УӘКІЛДІҢ ҚЫЗМЕТІ ЖӘНЕ ОНЫ ҰЙЫМДАСТЫРУДЫҢ ҚҰҚЫҚТЫҚ НЕГІЗДЕРІ. - А. Б. Адилханова. (Хабаршы. Заң сериясы, 2016)
В данной статье описана роль уполномоченного по правам человека в развитом демократично-правовом государстве.