Основні засади формування місії підприємств поліграфічної промисловості - І. Б. Шевченко (Технологія і техніка друкарства, 2012)
Розглянуто основні теоретичні засади формування місії організації, досліджено її економічну сутність, місце у системі менеджменту підприємства, основні критерії її формування та зміст. На основі дослідження сформовано місію поліграфічних підприємств та її роль у окресленні напрямів стратегічного розвитку.