NÁVRH URČENIA ÚHRAD ZA ODSTAVENIE KOĽAJOVÝCH VOZIDIEL NA SIETI ŽSR - Peter Blaho; Lenka Černá; Vladislav Zitrický (Perner’s Contacts, 2017)
Príspevok stručne prezentuje analýzu definícií platieb pre prístup k železničnej infraštruktúre v Slovenskej republike a vo vybraných krajinách EÚ a následne navrhuje definície platieb pre dlhodobé obsadenie koľají železničnými vozidlami na sieti ŽSR.