İsmail DOĞAN-Zerrin USTA, Eski Uygur Türkçesi Söz Varlığı, Sözlük-Gramatikal Dizin, Altınpost Yayıncılık, Ankara 2014, 416 s. - Ahmet KESKİN (Uluslararası Uygur Araştırmaları Dergisi, 2014)
Kitap Tanıtımı/Book Review