استفاده از دو تایر وترون موازی شده در منبع تغذیه لیزرهای بخار فلز - منصور زند; داود صالحی نیا; کامران خراسانی; بختیار کیا (مجله علوم و فنون هسته‌ای, 2004)
در این کار پژوهشی به بررسی طرح موازی کردن دوتایروترون