بررسی کارایی انعقاد الکتریکی در تصفیه شیرابه پسماندهای شهری - Mahdi Sadeghi; Maham Tadrisi; Abotaleb Bay; Yousef Dadban Shahamat (بهداشت در عرصه, 2016)
زمینه و هدف: با توجه به آلودگی بالای شیرابه محل دفن و جهت جلوگیری از آلودگی محیط زیست، این مطالعه با هدف بررسی تعیین تاثیر فرایند انعقاد الکتریکی در حذف مواد آلی، نیتروژن، فسفر و کدورت، طراحی و اجرا شد.