Організація процесу фізичної підготовки школярів 6 класу в умовах карантину - Oksana Tsukanova (Journal of Learning Theory and Methodology, 2020)
Мета дослідження – визначити динаміку рухової підготовленості школярів 6 класу в умовах карантину.