CENCER IN IRAN - A. Habibi (Iranian Journal of Public Health, 1974)
چون مراكز ثبت و ضبط و تهيه آمار سرطان هنوز در ايران تشكيل نشده است براي بدست آوردن اطلاعاتي از وضع سرطان و شيوع نسبي انواع مختلف آن و شناخت و بررسي برخي از خصوصيات اپيدميولژيك سرطانها در ايران مبادرت به مطالعه 40690 مورد سرطان كه در آزمايشگاههاي آسيب شناسي تهران تشخيص داده شده نموده ايم. شايعترين انواع سرطانها را سرطانهاي پوست تشكيل مي دهد كه با نسبت 23 درصد در رأس جدول قرار مي گيرد و انواع شايع ديگر به ترتيب عبارتند از سرطان دهانه زهدان (6/8 درصد) سرطانهاي اوليه غدد لنفاوي (4/8 درصد) سرطان مري (5/7 درصد) و سرطان پستان (6 درصد).