РАЗВИТИЕ ТОРГОВО-ПОСРЕДНИЧЕСКОГО ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬСТВА В РК. - А. Г. Беккожаева (Хабаршысы. Экономика сериясы, 2015)
Осы мақалада Қазақстандағы шағын кəсiпкерлiктiң қалыптасу ерекшелiктері мен дамуы негiздері мен кезеңдері баяндалады. ҚР iрi қалалары мен қарама-қайшы өлкелерде шағын кəсiпкерлiктің тiркелiп қойған жəне жұмыс iстейтiн субъекттерi туралы мəлiметтер көрсетілген.