Необхідність використання дільничними офіцерами поліції портативних відеореєстраторів при реагуванні на ситуації, пов’язані з домашнім насильством - K. Korol (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2024)
В статті розглянуто питання використання дільничними офіцерами поліції портативних віде- орєестраторів при реагуванні на ситуації, пов’язані з домашнім насильством.