Καταγραφή αναγκών και ευαισθητοποίησης για το φαινόμενο του εκφοβισμού σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή της Αθήνας - Δήμητρα Φ. Γιαννακοπούλου; Σταυρούλα Π. Διαρεμέ; Ευγενία Σουμάκη; Θεολόγος Χατζηπέμου; Χάρης Ασημόπουλος; Ιωάννης Τσιαντής (Ψυχολογία: το Περιοδικό της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας, 2020)
Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF