Технологія використання дидактичних умов активізації пізнавальної діяльності студентів на заняттях англійської мови - О. В. Катеруша (Освітній вимір, 2012)
Катеруша О. В. Технологія використання дидактичних умов активізації пізнавальної діяльності студентів на заняттях англійської мови.