Bilgi Dünyası Dergisi 20 Yaşında - Bilgi Dünyası Editör Kurulu (Bilgi Dünyası, 2020)
Bilgi Dünyası bu sene 20. yılını kutluyor. Bu bağlamda Derginin Aralık 2020 sayısı 20. yıla atfedilmiştir. Bu sayıda Derginin 1998 yılında çıkarılması için yapılan hazırlıklardan, Nisan 2000’de ilk sayının çıkarılmasından günümüze kadar geçen süreç kronolojik bir bütünsellikte dergi editörlerinin kaleminden paylaşılmıştır.