Vietiškai išplitusio plaučių vėžio (T4) ir tarpuplaučio piktybinių navikų chirurginis gydymas - Saulius Cicėnas; Arnoldas Krasauskas; Renatas Aškinis; Vladislavas Vencevičius; Valdas Puodžiūnas (Lietuvos Chirurgija, 2007)
Saulius Cicėnas, Arnoldas Krasauskas, Renatas Aškinis, Vladislavas Vencevičius, Valdas Puodžiūnas Vilniaus universiteto Onkologijos instituto Krūtinės chirurgijos ir onkologijos skyrius, Santariškių g. 1, LT-08660 Vilnius El paštas: cicenas@loc.lt