Shouldice, Lichtensteino ir laparoskopinių transabdominalinių preperitoninių kirkšninių išvaržų operacijų ankstyvieji rezultatai - Vytautas Lipnickas; Mindaugas Kiudelis; Andrius Gradauskas; Nerijus Kaselis; Kęstutis Strupas (Lietuvos Chirurgija, 2006)
Vytautas Lipnickas1, Mindaugas Kiudelis2, Andrius Gradauskas3, Nerijus Kaselis4, Kęstutis Strupas1 1 Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Pilvo chirurgijos centras, Santariškių g. 2, LT-08661 Vilnius; 2 Kauno medicinos universiteto klinikų Chirurgijos klinika; 3 Vilniaus miesto universitetinė ligoninė; 4 Klaipėdos miesto ligoninė El paštas: Vytautas.Lipnickas@santa.lt