Dvě mezinárodní konference z oblasti neziskové sféry - Kateřina Adámková (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2001)
Na podzim roku 2000 a na jaře roku 2001 se konaly dvě zajímavé konference, které měly hned několik společných rysů. Obě se týkaly problematiky neziskového sektoru, obě byly zaměřeny na středo- a východoevropský region a obě byly organizovány regionálním centrem pro střední a východní Evropu organizace International Centre for Not-for-Profit Law, Washington D.C.