Dolgoročni rezultati po anatomski korekciji D-transpozicije velikih arterij – izkušnja enega centra - Mirta Koželj; Miha Weiss; Miran Šebeštjen; Pavel Berden (Zdravniški Vestnik, 2022)
Izhodišča: Anatomska korekcija (ASO) je zdravljenje izbire za D-transpozicijo velikih arterij (D-TGA). Namen raziskave je bil oceniti dolgoročno uspešnost anatomske kirurške korekcije.