Opatření obecné povahy na úseku elektronických komunikací - Libor Kyncl (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2009)
Cílem tohoto článku je analýza opatření obecné povahy zavedených do českého právního řádu s účinností od 1. ledna 2006 novým správním řádem. Opatření obecné povahy budou analyzována na úseku elektronických komunikací a telekomunikací, tedy především v souvislosti se správní činností Českého telekomunikačního úřadu.