Значення негласних слідчих (розшукових) дій у доказуванні кримінальних правопорушень, пов’язаних зі збутом наркотичних засобів - Ya.O. Pomaz (Аналітично-порівняльне правознавство, 2022)
В статті проведено наукове дослідження значення інституту негласних слідчих (розшукових) дій (далі – НС(Р)Д) під час досудового розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних зі збутом наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.