ПРО РОЗРОБКУ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ МЕДИЧНОГО РЯТІВНИЦТВА НА ОСНОВІ МІКРОСЕРВІСНОЇ АРХІТЕКТУРИ - V. P. Martsenyuk; I. Ye. Andrushchak (Medična Informatika ta Inženerìâ, 2017)
Робота присвячена представленню мікросервісного підходу для розробки інформаційної системи для медичного рятівництва. Реалізація ґрунтується на використанні фреймворків Spring, Spring Boot і Spring Cloud.