20 let online izobraževanja na DOBI - Jasna Dominko Baloh (AS: Andragoška Spoznanja, 2019)
Besedilo, ki je pred vami, nima namena natančnega in izčrpnega prikaza razvoja online študija na DOBI, v njem želim obuditi nekaj točk spomina, ki so pomembne za nekatere temeljne ideje. Tudi zato, ker te še danes veljajo za izhodišča razvoja online izobraževanja.