Організація впровадження управлінського обліку - В. О. Лукін (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 2014)
У статті розглядаються питання впровадження управлінського обліку в діяльність українських підприємств. Надаються пропозиції щодо планування впровадження управлінського обліку.