İki Yeni İbranice Kur’an Çevirisi Üzerine - Yasin Meral (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, 2019)
Bu çalışmada Hindistan'da ve Suudi Arabistan'da yapılan iki yeni İbranice Kur'an çevirisi değerlendirilmiştir.