СУЧАСНІ ПОГЛЯДИ НА ХАРЧУВАННЯ ПЕРЕДЧАСНО НАРОДЖЕНИХ ДІТЕЙ ПІСЛЯ ВИПИСКИ ІЗ СТАЦІОНАРУ - T. Znamenska; T. Kurilina (Неонатологія, хірургія та перинатальна медицина, 2015)
Важливим для медичного супроводу як у лікарні, так і за місцем спостереження вважають ретельний моніторинг росту з розумінням того факту, що надмірний ріст має такі самі негативні наслідки для стану здоров’я, як і недостатність його росту.