Editorial - Lukáš Tichý (Czech Journal of International Relations, 2018)
Tento editorial, stejně jako první tři texty v tomto čísle, je výstupem projektu Grantové agentury ČR s názvem „Vnitřní a vnější dimenze aktérství EU v energetických vztazích vůči Rusku a alternativním dodavatelům“, GAČR 18-00902S.