بررسی نقش اقلیم در برنامه ریزی گردشگری استان گلستان - اسماعیل شاهکوبی (اطلاعات جغرافیایی, 2011)
در این مقاله سعی شده است، جایگاه اقلیم و جغرافیا در توسعه ی پایدار استان در ارتباط با صنعت گردشگری و نقش آن در برنامه ریزی منطقه ای مشخص شود. چنان پیوندی بین توان های طبیعی و تاریخی استان با اقلیم و گردشگری برقرار نماید که علاوه بر ایرانیان، توجه کشورهای تازه به استقلال رسیده آسیای میانه از جمله ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان و قزاقستان را در استفاده از این امکانات طبیعی بی نظیر جلب نماید.زیرا گلستان «گنجینة اکوتوریسم» است.