Demokratia, kasvatus ja kesäpäivät - Hanna-Maija Huhtala; Tarna Kannisto; Veli-Mikko Kauppi; Jenna Koskelainen; Henri Pettersson (Kasvatus & Aika, 2023)
Tässä raportissa muistellaan Kasvatuksen historian ja filosofian verkoston Helsingissä kesäkuussa 2023 järjestämiä kesäpäiviä. Tapahtuma oli luonteeltaan poikkeuksellinen, sillä järjestysvastuussa ollut DEMOPOL-tutkimusryhmä yhdisti perinteikkääseen tapahtumaan laajaa kansainvälistä huomiota saaneen demokratiakasvatusta käsittelevän konferenssin.