Здоровий спосіб життя як засіб імунопрофілактики - Олена Дуло; Мар’яна Корпош; Віктор Дуло (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2016)
У статті досліджено вплив складових частин здорового способу життя, а саме адекватних фізичних навантажень, на стан імунної системи організму.