СТРАТЕГІЯ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА: ОСОБЛИВОСТІ ПРОЦЕСУ РОЗРОБКИ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ - O. V. Orlyk (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 2016)
У статті розглянуто особливості механізму розробки та реалізації стратегії фінансово-економічної безпеки, що забезпечить підприємствам підтримання конкурентних переваг в процесі досягнення стратегічних цілей їх економічного розвитку. Запропоновано та обґрунтовано основні етапи процесу розробки та реалізації стратегії забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства. Визначено характерні особливості даного процесу та основні проблеми, що виникають при реалізації стратегії фінансово-економічної безпеки на підприємствах.