METODIKA IMPLEMENTACE SILNIČNÍCH SOUPRAV S NESTANDARDNÍ DÉLKOU DO LOGISTICKÝCH PŘEPRAVNÍCH SYSTÉMŮ - Bedřich Rathouský (Perner’s Contacts, 2011)
Článek prezentuje autorův návrh metodiky implementace souprav s nestandardní délkou do logistických přepravních systémů v České republice. Detailně se zabývá nejdůležitějšími postupovými kroky této metodiky.