نگاهی به غربالگری و سقط جنین از منظر اخلاق پزشکی - Seyed Ali Enjoo (پژوهش در دین و سلامت, 2022)
در سال‌های اخیر چالش‌هایی دربارۀ سقط جنین در کشور به وجود آمده است (1-3). به نظر می‌رسد از دلایل به وجود آمدن این تنش‌ها در نظر نگرفتن مشکلات اجرایی فرایند موجود سقط جنین است. غربالگری و سقط درمانی نه به‌دلیل قوانین غلط، بلکه به‌سبب اجرای نادرست و جدی‌نگرفتن اخلاق پزشکی از مرحلۀ اجرای غربالگری تا مرحلۀ صدور دستور سقط دچار اختلالاتی بوده و همچنان هست.