Tulžies latakų sužalojimai atliekant laparoskopinę cholecistektomiją - Donatas Venskutonis; Linas Urbanavičius; Juozas Juočas; Saulius Bradulskis; Virmantas Daubaras; Juozas Kutkevičius (Lietuvos Chirurgija, 2007)
Donatas Venskutonis, Linas Urbanavičius, Juozas Juočas, Saulius Bradulskis, Virmantas Daubaras, Juozas Kutkevičius Kauno medicinos universiteto Bendrosios chirurgijos klinika, VšĮ Kauno II klinikinė ligoninė, Josvainių g. 2, LT-47133 Kaunas El paštas: donas@medi.lt