Wartość sportu ze względu na płeć, rekreacje ruchową, resocjalizację i proces rehabilitacji = The value of sport in the aspect of sex, recreation movement, resocialization and the process of rehabilitation - Anna Wiśniewska (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Streszczenie