In Memoriam- Prof. Dr. Andries Willem Lategan - S. P. Ligthelm (Koers : Bulletin for Christian Scholarship, 1965)
Hierdie Curriculum Vitae sou voorgelees gewees het met die inougurele rede van wyle prof. dr. A. W. Lategan met die aanvaarding van 'n ereprofessoraat aan die P.U. vir C.H.O. op 29 Oktober 1965. Prof. Lategan is op 23 Oktober 1965 oor- lcde. Sy inougurele rede verskyn as ’n bylaag in hierdie uit- gawe.