Marcela ANDOKOVÁ, Čierna som a predsa krásna. Tyconiov výklad Piesne piesní 1, 5 (I am Black Yet Beautiful. Tyconius’s Interpretation of Song 1:5), Iris, Bratislava 2020, pp. 226 - Marcin Wysocki (Vox Patrum, 2023)
Review of the book: Marcela ANDOKOVÁ, Čierna som a predsa krásna. Tyconiov výklad Piesne piesní 1, 5 (I am Black Yet Beautiful. Tyconius’s Interpretation of Song 1:5), Iris, Bratislava 2020.