Ранні та віддалені результати після операції Soave-Boley при хірургічному лікуванні агангліозу кишечника у дітей - V.P. Prytula; D.Yu. Krivchenya; M.I. Silchenko; O.O. Kurtash; S.F. Hussaini; Ye.O. Rudenko (Хірургія дитячого віку, 2020)
Вступ. Агангліоз кишечника (АК) відноситься до групи важких вроджених вад розвитку товстої кишки, що лікується лише хірургічно. Методика Soave-Boley є однією із найбільш фізіологічних та найбільш прийнятних в технічному виконанні серед дитячих хірургів різних країн світу.