Maarit Grahn and Maunu Hayrynen (eds). Kulttuurituotanto: Kehykset, käytäntö ja prosessit - Eeva Berglund (Suomen Antropologi, 2010)
MAARIT GRAHN AND MAUNU HAYRYNEN (eds). Kulttuurituotanto: Kehykset, käytäntö ja prosessit. Helsinki: Finnish Literature Society, 2009. Pp. 362. ISBN: 978-952-222-173-5.