Bus simulation modeling with global positioning data Case study: Tehran bus system - آرمان ساجدی نژاد; عرفان حسن نایبی; جعفر حیدری; جعفر رزمی (مجله مدل سازی در مهندسی, 2015)
Bus simulation modeling with global positioning data Case study: Tehran bus system