Кріс Лоренц. Історичне знання та історична дійсність: на захист «внутрішнього реалізму» - Olena Mishalova; Oksana Panafidina (Актуальні проблеми духовності, 2020)
Переклад статті проф. Кріса Лоренца «Історичне знання та історична дійсність: на захист «внутрішнього реализму».