STRUCTURA BUNĂSTĂRII PSIHOLOGICE LA STUDENŢI - Ina TRIBOI (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte ale Educatiei, 2017)
În articol este studiată bunăstarea psihologică la studenți, sunt prezentate abordările subiective şi obiective ale acesteia, fiind conturat rolul bunăstării psihologice în activităţile profesionale. Datele cercetării prezentate vizează componentele structurale ale bunăstării psihologice la studenţii cu profil umanistic. THE STRUCTURE OF PSYCHOLOGICAL WELL-BEING OF STUDENTS The article discusses the concept of psychological well-being, subjective and objective approaches to the study. Its importance in professional activity underlines. Survey data are presented of the psychological well-being of textual components of humanistic students.