طراحی مدل آنفولانزای شغلی در حرفة حسابرسی با استفاده از رویکرد ساختاری تفسیری - مسعود طاهری نیا (پژوهش‌های تجربی حسابداری, 2023)
آنفلانزای شغلی، به کلیة عواملی همچون استرس شغلی، کار بیش از حد، فشار زمانی که تعادل شغلی فرد را برهم میزند و به میزان قابل توجهی عملکرد وی را کاهش میدهد، اشاره دارد. هدف پژوهش حاضر طراحی مدل آنفلانزای شغلی در حرفه حسابرسی با استفاده از رویکرد ساختاری تفسیری است. این پژوهش بر پایة پژوهشهای ترکیبی و به صورت کیفی و کمی صورت پذیرفته است که جامعة آماری آن در بخش کیفی و کمی شامل 27 نفر از مدیران و خبرگان در حرفة حسابرسی است که نظرات آنها با بهرهگیری از مصاحبههای نیمهساختاریافته، پرسشنامه و با استفاده از نرمافزار اطلستی، روش کدگذاری و رویکرد مدلسازی ساختاری تفسیری مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج پژوهش دربرگیرندة شانزده شاخص آنفلانزای شغلی که در چهار سطح و در قالب مدل مدل نهایی تشریح شده است. نتایج پژوهش می تواند شناخت بهتری از پدیده آنفلانزای شغلی ارائه دهد و با کمک آن مدیران می توانند حد الامکان با سازوکارهای مناسب عوامل استراس زای شغلی را کاهش دهند تا از نتایج منفی فردی و سازمانی جلوگیری نمایند.