СУЧАСНИЙ СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТІНЬОВОЇ ЕКОНОМІКИ У ПОСТКРИЗОВИЙ ПЕРІОД - Х. Ю. Борусевич (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 2014)
У статті розглянуто сучасний стан та тенденції розвитку тіньової економіки в Україні у посткризовий період очима як вітчизняних так і іноземних аналітиків, науковців.