Data som krumtap i velfærdsudvikling - Astrid Andersen (Geoforum Perspektiv, 2018)
Der er brug for formidling af data og evidens i det postfaktuelle samfund. Data udgør en modpol til den politiske virkelighed, hvor alt er relativt, og hvor data overses som basis for argumentation.