Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencilerinde Uyku Kalitesi ve Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi - Derya Güzel; Nida Erdoğan; Meltem Pınar Karabel; Şeyda Tok; Hasan Çetin Ekerbiçer (Sakarya Tıp Dergisi, 2018)
Amaç: Bu çalışmada, tıp fakültesi öğrencilerinin uyku kalitesinin belirlenmesi ve yaşam kalitesinin uyku üzerine etkisinin araştırılması amaçlanmıştır.