Králík, Jozef, Jakubovič, Daniel: Finančné právo - Olga Matějčková (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2005)
Recenze publikace - Králík, Jozef, Jakubovič, Daniel: Finančné právo 1. vyd. Bratislava: Veda, vydavatefstvo SAV, 2004. 728 s. ISBN 80-224-0804-2