Poročilo predsednika DAHŠ za obdobje november 2003 – november 2005 - Brane Senegačnik (Keria: Studia Latina et Graeca, 2006)
Poročilo predsednika DAhŠ se običajno začenja s točko »uradne zadeve«. Tokrat bi jo lahko skorajda preskočili, ker ni bilo nobenih statutarnih sprememb, ne sprememb v organizaciji delovanja ali finančnega poslovanja, kakršne je bilo potrebno opraviti v bližnji preteklosti.