Протидія дезінформації: організаційно-правовий аспект - I. P. Kushnir; S. V. Adamchuk (Аналітично-порівняльне правознавство, 2025)
У статті проаналізовано поняття дезінформації крізь призму правового регулювання; як соціальне явище у сучасному інформаційному суспільстві.