AR LENGVA TAPTI PIRMUOJU PLATONO LISIDO DRAUGU LIETUVOJE? APIE DRAUGYSTĖS SLĖPINĮ IR VERTIMO IŠŠŪKIUS - Naglis Kardelis (Literatūra (Vilnius), 2016)
Platonas. Lisidas, arba Apie draugystę. Iš senosios graikų kalbos vertė, įvadą ir komentarus parašė Vilius Bartninkas. Vilnius: Aidai, 2014. 253 p. ISBN 978-609-95581-2-7.