Czego nie mówią politycy, powie wam big data - Mateusz Dobrowolski; Paweł Kalisz (Dyskurs & Dialog, 2020)
Artykuł ten jest opisem analizy języka, jakim posługują się politycy na Twitterze z podziałem na frakcje polityczne i wykorzystanie algorytmów uczenia maszynowego.